Als creatief persoon zoek ik altijd manieren om bezig te zijn. Van borduren tot haken tot naaien.

Als klein kind zijnde genoot ik altijd van de door mijn Mum gemaakte kleren te dragen en van de reststoffen kleertjes te maken voor mijn Barbie poppen. In mijn tiener jaren maakte ik af en toe een kledingstuk voor mij of mijn man (toen nog vriend ;) ). In 2014 was ik inmiddels zelf Mum van 2 kindjes en werd ik weer geprikkeld om te gaan naaien. Ik ben naailessen gaan volgen en genoot er van om de waslijn vol te zien hangen met mijn zelfgemaakte kleertjes. In mijn omgeving viel dit ook op, mede ook omdat ik draag artikelen naai zoals strikmutsjes en jumpsuits. Na vele positieve reacties heb ik besloten om van mijn hobby iets serieus te maken. Al snel kreeg ik via via vragen binnen of bestellingen mogelijk waren.

Kort erna werd ik benaderd door een onderneming in het dorp met de voorstel mijn creaties in hun winkel te verkopen en zo is 'Little Chipmunks' ontstaan.

Ik ben van oorsprong Engels en mijn kinderen, een meisje van 14, een jongetje van 11 en nog een jongetje van 8, kregen altijd een koosnaampje. Dat van de jongste is Chipmunk. En gezien ik nu 3 kinderen, die tweetalig zijn, heb waarvan de oudsten gek zijn op 'Alvin and the Chipmunks' kwam het bedrijfsnaam Little Chipmunks tot stand.

Ik probeer hedentijdse, hippe én comfortabele kleren te maken waarin kinderen gewoon kinderen kunnen zijn. Tevens probeer ik ook een breder publiek te bereiken, namelijk het draagpubliek. Strikmutsjes, broekjes, jumpsuits in vrolijke (Scandinavische) printen naar eigen wens. Unieke en hippe kleren die elders niet verkrijgbaar zijn,  kleding die lang mee gaan en altijd tijdloos te combineren blijven met andere items. Ik gebruik bijna altijd biologische stoffen (GOTS en/of Okeo-tex) omdat ik streef naar een fair trade en gezond milieu.

Na 5 jaar heb ik ook een leuke klantenkring opgebouwd die keer op keer terugkeren. Zijn hun Chipmunks uit de beschikbare maten gegroeid krijg ik vragen naar custommade items, maar óók krijg ik foto's van de door hun doorgegeven LC kleertjes! Daar word ik ook blij van en doe ik een dansje dat mijn kleding naar anderen mogen gaan. Mijn doel is ook de consument aan het te denken te zetten hoe ze bewuster en duurzamer met kleding shoppen en om kunnen gaan dan snel heel veel winst te verdienen aan kleding wat snel weggegooid wordt, dus niet duurzaam!

Met veel liefde en enthousiasme maak ik voor jullie deze artikelen. Heb je nog ideeën of wensen of andere vragen, ik sta er voor open! Stuur gerust een e-mail naar info@little-chipmunks.nl.

Groetjes,

Helen

 

Ik vind het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over mijn producten en service. Mijn beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier

Mijn klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

 

© 2016 - 2024 Little Chipmunks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel