Verzendkosten:

Little Chipmunks verstuurt brievenbuspost (binnen NL) via PostNL met Track & Trace, de kosten zijn €4,25.
Een pakket dat niet door brievenbus past (of zwaarder dan 2kg) wordt als pakket verstuurd (binnen NL) via PostNL met Track & Trace, de kosten zijn € 6,65.

 

Voor buiten Nederland berekenen wij voor de volgende landen tot 20kg de volgende:

  • België €9,60 ( >€100,- geen verzendkosten)
  • Duitsland €9,10 ( >€100,- geen verzendkosten)

 Dit versturen wij ook via PostNL met Track & Trace.

*Bij bestellingen boven de €75,00 (binnen NL) vervallen de verzendkosten. Voor België en Duitsland geldt dit voor boven de €100,00.

**Wij hanteren de bedragen die PostNL bepaalt maar berekenen het voor jullie als klant zonder de extra BTW kosten, dat nemen wij voor onze rekening. Zo proberen wij de stijging van de kosten te verzachten voor de klant.**

 

Uiteraard kun je ook afhalen. Je voert dan bij de betalingsprocedure de code 'AFHALEN' in en je betaalt geen verzendkosten. Wél dien je vooraf de bestelling te betalen naar:  Little Chipmunks - IBAN NL56KNAB0255498837

Contant betalen is niet mogelijk. Noteer wel het ordernummer dat te vinden is op de factuur. Via email maken wij dan een afspraak voor het afhalen.

 

Levertijd:

De meeste producten worden persoonlijk met de hand gemaakt met liefde en zorg door Helen (eigenares Little Chipmunks). Hierdoor is er vaak geen grote voorraad en maken we meestal op bestelling. Normaal wordt jouw bestelling verstuurd tussen 2 en 10 werkdagen. Door drukte kan het oplopen tot maximaal 2 weken na betaling. Duurt jouw bestelling toch wat langer dan brengen we jou z.s.m. hiervan op de hoogte!

Heeft een bepaalde product spoed, stuur een email en dan kijken wij samen wat mogelijk is.

© 2016 - 2024 Little Chipmunks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel