Hoe kan ik betalen?

Wij werken met iDeal, Bancontant, Sofort betaling, Paypal en overboeking.

Dit gaat via Mollie B.V. en wordt 100% veilig afgehandeld.

Voor Paypal wordt een transactie bedrag van €0,10 in rekening gebracht.

Voor Achteraf betalen werken wij met Klarna en voor de servicekosten wordt er €1,95 in rekening gebracht. (binnen 14 dagen na ontvangst).

Voor Vooraf overschrijven maak je eerst het bedrag over naar: Little Chipmunks - IBAN NL56KNAB0255498837 . Noteer wel het ordernummer dat te vinden is op de factuur. Je dient binnen 7 werkdagen het bedrag te hebben overgemaakt. Wanneer de betaling op onze rekening staat beginnen wij met jouw bestelling. Vanaf die moment begint de levertijd van max. 14 werkdagen. Is er nog niet betaald binnen deze 7 werkdagen sturen wij eerst een email om de vertraging na te vragen. Bij geen antwoord wordt deze bestelling geannuleerd.

 

Kadobon

Heb je een kadobon? Dan kun je bij het afrekenen jouw unieke code invoeren bij het vakje 'voucher code'. Het is niet mogelijk meerdere kortingscodes bij één bestelling in te vullen.

 

Uiteraard kun je ook afhalen. Wél dien je vooraf de bestelling te betalen naar:  Little Chipmunks - IBAN NL56KNAB0255498837

Contant betalen is niet mogelijk. Noteer wel het ordernummer dat te vinden is op de factuur. Via email maken wij dan een afspraak voor het afhalen.

© 2016 - 2024 Little Chipmunks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel