Privacy Policy Little Chipmunks

v 0.2 (laatst aangepast op 13-06-2018 ivm de AVG)

www.little-chipmunks.nl

Little Chipmunks respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

Little Chipmunks gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, heb ik je naam, e-mailadres en adres nodig om een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Betaling van jouw bestelling verloopt via Afterpay (achteraf betalen), Mollie, Paypal en op beursen/markten via iZettle.
    • Voor achteraf betalen via Afterpay voert deze ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro een gegevenscontrole uit. Hiervoor zijn je naam, adres, geboortedatum en betaalgegevens nodig.
    • Voor betaling via Mollie zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betalen gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank.
    • Voor betaling via Paypal gaat deze via de beschermde omgeving van Paypal.
    • Voor betaling via iZettle gebeurt via een pinapparaat en de beveiligde omgeving van iZettle. Achteraf kun je nog kiezen om een bon verstuurd te krijgen. Hiervoor is jouw telefoonnummer of e-mail nodig.
  • Na de ontvangst van je bestelling ontvang je, namens Little Chipmunks, éénmalig een e-mail van Webwinkelkeur (en eventueel nog één keer een herinnering). Voor deze handeling ontvangt Webwinkelkeur alleen je naam en e-mail adres voor het versturen van deze e-mail namens Little Chipmunks. Via deze link kun je de ervaring met Little Chipmunks delen met toekomstige klanten.
  • Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 1 keer per maand de nieuwsbrief.
  • Voor het verzenden van jouw bestelling maken wij gebruik van MyParcel en ShopsUnited. Via MyParcel en ShopsUnited genereren wij een verzendlabel met de hand van ouw ingevulde gegevens.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers helpen mij om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar info@little-chipmunks.nl.
  • Als je een winactie/giveaway hebt gewonnen, vraag ik je naam, adres en zo nodig jouw e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig voor het versturen van de prijzen.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jouw bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij op de advertentie te laten zien aan de personen voor wie mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeend en niet terug te leiden tot jou als persoon. Ik maak ook gebruik van een Facebook Pixel, deze pixel houdt bij wie mijn website bezocht heeft, met tracking via de Pixel ga je akkoord door het cookiestatement te accepteren.
  • Wij maken gebruik van Google Analytics. Google verzamelt gegegevens zoals jouw IP-adres. Hiermee kan ik de aantal bezoekers in kaart (stastiek) brengen en de functionaliteit van mijn site monitoren. Met monitoring van jouw IP-adres ga je akkoord via de Cookiestatement op de site. Indien je deze niet accepteert zal jouw IP-adres geanonimiseerd gedeeld worden met Google Analytics. 
  • Wij maken gebruik van Dropbox om zelfgemaakte foto’s op te slaan voor het delen op sociale media en op de webshop. Hier worden ook de foto’s van Brandreps/BrandEnthousiasts/Klanten ook bewaard met toestemming. Deze worden niet gedeeld met derden en zijn enkel voor eigen gebruik.
  • Voor het promoten en in beeld brengen van mijn producten krijg ik hulp van BrandReps en Brandenthousiasts. Vooraf krijgen deze personen een e-mail met daarin duidelijk vermeld voor hoe lang het contract loopt, wat van hun verwacht worden, een kortingscode voor aankopen en dat ik in ruil daarvoor foto’s ontvang. Hiervoor vraag ik toestemming om deze foto’s (zowel foto’s van alleen de producten als foto’s met hun kinderen met mijn producten) te mogen gebruiken in mijn webshop, voor advertenties en promotie doeleinden op Facebook, Instagram, blogs en mijn nieuwsbrieven. Pas als hun akkoord gaan gaat de contract in.
  • Als jij, als klant, een foto wilt delen van jouw kind met ons product op mijn webshop en sociale media, dan heb ik hier vooraf toestemming gevraagd en akkoord gekregen via e-mail of prive bericht via Facebook of Instagram.
  • Je kan contact met ons opnemen via e-mail, het contactformulier, Whatsapp, privé bericht in Instagram/Facebook of telefonisch.

Samenwerking met derde partijen

Little Chipmunks werkt met de volgende partijen:

  • MijnWebwinkel is de host van deze webwinkel. Alle gegevens die je via mijn webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de beveiligde servers van MijnWebwinkel. MijnWebwinkel heeft de benodigde beveilingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsoverheenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijke voorschift toe gehouden zijn. Onze toestemming zullen ze alleen ontvangen indien het noodzakelijk is voor het functioneren van onze webwinkel (bijvoorbeeld voor het aanmaken van verzendlabels via MyParcel/ShopsUnited, dit noemt men subverwerkers)
  • MyParcel/ShopsUnited ontvangt jouw naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Jouw gegevens worden op de beveiligde servers van MyParcel/ShopsUnited opgeslagen en zijn voor mij toegankelijk met een wachtwoord. MyParcel/ShopsUnited heeft in haar algemene voorwaarden opgenomen dat zij geen enkel recht heeft om deze gegevens met derden te delen anders dan met PostNL voor de correcte bezorging van jouw pakket.
  • Mollie/Paypal/Afterpay/Knab/iZettle ontvangt jouw naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat deze bedrijven zelf verantwoordelijk zijn voor eht verwerken van jouw persoonsgegeven verwijs ik je graag naar de privacy verklaring van MolliePayPalAfterpayKnabiZettle  voor meer informatie.
  • WebwinkelKeur verzamelt reviews op hun platform. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur ben je verplicht om een naam en e-mail adres op te geven. Deze worden dan met ons gedeeld zodat wij de review aan de betreffende order kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert de door jou opgegeven naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij jouw naam, e-mailadres, customer ID en ordernummer met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel jou uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.
  • Mailchimp gebruiken wij om onze nieuwsbrieven te versturen. Als je je hebt aangemeld dan vullen wij deze gegevens in op Mailchimp. Jouw gegevens voor de nieuwsbrief worden tot wederopzegging bij Mailchimp en Mijnwebwinkel opgeslagen, Mailchimp en MijnWebwinkel hebben beveiligde servers (Mailchimp is gevestigd buiten de EU) en de gegevens zijn voor mij toegankelijk met een wachtwoord. Met beide partijen hebben wij een Verwerkingsovereenkomst, waarin onder andere staat dat zij geen rechten hebben om de gegevens in te zien, dan wel met derden te delen.
  • Facebook/Instagram/Whatsapp gebruiken wij om onze producten te presenteren, te adverteren en (potentiele) klanten en volgers te bereiken. De gegevens zijn bij Facebook/Instagram/Whatsapp bekend en opgeslagen. Ik kan jouw naam en gegevens niet inzien, de privacyverklaringen van Facebook/Instagram/Whatsapp zijn hierbij van toepassing. De gegevens die voor mij inzichtelijk zijn (land, geslacht/leeftijd) zijn algemeen van aard en niet te herleiden naar een persoon
  • Wetransfer wordt gebruikt om bestanden/foto’s te wisselen met elkaar zoals afgesproken wordt onderling met toestemming. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring hier.
  • Dropbox wordt gebruikt om mijn bestanden en foto’s te bewaren voor het gebruik op social media en mijn webshop via mijn mobiel en computer. Met deze partij hebben wij een verwerkersoverheenkomst, waarin staat dat zij geen rechten hebben om de gegevens in te zien, dan wel met derden te delen.

 

Daarnaast gebruikt Little Chipmunks cookies om het gebruiksgemak en de presentaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

 

Cookies

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

 

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

 

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

 

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

 

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

 

Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

 

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

 

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

 

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

 

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

 

Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

 

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

 

Little Chipmunks verkoopt je gegevens niet

Little Chipmunks zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling of ten behoeve van winacties worden maximaal 7 jaar bewaard ten behoefte van de belastingaangifte. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief. Gegevens die je hebt verstrekt op de website van WebwinkelKeur ten behoeve van het beoordelen van Little Chipmunks blijven bewaard. Correspondatie bewaar ik maximaal 3 jaar voor naslag. Ook worden alle gegevens beschermd met wachtwoorden en/of slot.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door Little Chipmunks opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@little-chipmunks.nl . Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Sien en Co en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Wijzigingen in het privacybeleid 

Ik behoud ten alle tijde het recht mijn privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop ik reeds verzamelde gegevens met betrekking tot jou verwerk, dan breng ik jou daarvan per e-mail op de hoogte.

Contactgegevens

Little Chipmunks
Verzetstraat 15
7451DL Holten

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar van maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag 9.00uur tot 17.00u via 06-10480813. Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via:

info@little-chipmunks.nl
het contactformulier https://www.little-chipmunks.nl/c-3553653/contact/
WhatsApp (06-10480813)

Je kan de privacy policy hier downloaden.

 

 

© 2016 - 2018 Little Chipmunks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.