Retourneren

Wij vinden het belangrijk bij Little Chipmunks dat je tevreden bent met jouw aankoop. Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Echter we zouden het fijn vinden om te weten wat de reden van retourneren is om het product omschrijving waar mogelijk is te verbeteren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen naar Little Chipmunks. Gedurende deze termijn kun je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kun je het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat.

Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4,05 (brievenbuspost) en €6,95 (pakketpost) per pakket binnen Nederland, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@little-chipmunks.nl.

 Voeg bij het retourneren de onderstaande formulier volledig ingevuld toe. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Let op dat de artikelen op redelijke en deugdelijke wijze zijn verpakt en beschermd bij retourzending i.v.m. het voorkomen van transportschade en zorg voor voldoende frankering. We zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

     We kunnen geen artikelen aannemen die niet aan het bovenstaande eisen voldoen.


Uitzonderingen retourneren

  • Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals op maat gemaakte / custom-made orders

Modelformulier Herroepingsrecht

 

Retour adres:

Little Chipmunks

Verzetstraat 15

7451DL Holten

(geen bezoekadres)

 

Ruilen

Ook de mogelijkheid tot ruilen willen we van goede service zijn bij Little Chipmunk. Is het artikel te groot of te klein, of is het niet wat je had verwacht en je ruilt liever voor een andere artikel? Ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur is bij ons altijd mogelijk indien het artikel nog beschikbaar is. Ook voor een andere artikel is dit geen probleem. Bij een ruil zijn onze retourregels van toepassing, wat inhoudt dat je het artikel in dezelfde staat retour stuurt zoals je deze hebt ontvangen.

Stuur ons een email naar info@little-chipmunks.nl en geef aan dat je het artikel wilt omruilen. Zodra we het artikel in goede orde hebben ontvangen zullen we kosteloos het nieuwe artikel opsturen. Je betaalt enkel de retour kosten en je maakt geen nieuwe bestelling aan.

 

© 2016 - 2024 Little Chipmunks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel